F.C. Københavns Fanradio tracks on Soundclound

#fckfanradio

 • Mandag - 191020
  F.C. Københavns Fanradio
  01:12:35
  Sports
  1,970

  Så tabte vi igen, den her gang i parken mod AaB. Et noget usædvanligt nederlag, men for tiden går det noget op og ned for København. William Kvist fik før kampen givet et noget tvivlsomt interview, hvordan fremstllede det Kvist og hvad mon der sker i den nærmest fremtid? Dagens to gæster Henrik Månsson og Nikolaj Ingemann forsøger på bedste maner at gøre hinanden og resten af os klogere på tilstanden i FC København. Og hvilken type træner ser de helst at vi ansætter? Lyt med lige her. Vært er Jonatan Folkver.

 • Fredag - 161020
  F.C. Københavns Fanradio
  58:05
  Sports
  0

  Uge 1 efter Ståle Solbakken. Der har været snak om et tabt omklædningsrum og en splittet trup. Det ser vi nærmere på og så vender vi divisionsforeningens kampagne for, at få flere fans på stadion i Superligaen. Hør også hvilken træner panelet ikke håber ender i FC København. Sidst i udsendelsen kigger frem mod søndagens kamp mod AaB og går i dybden med hvilke forventninger dagens to gæster, Nikolaj Steen Møller og Jonas Kristjansen, egentlig har på kort sigt, med holdet og klubben. Dagens vært er Jonatan Folkver.

 • Mandag - 121020
  F.C. Københavns Fanradio
  02:03:47
  Sports
  3,670

  En bombe af historiske dimensioner sprang lørdag formiddag i FC København. Ståle Solbakken blev fyret og er nu fortid i klubben. Hvordan tacklede bestyrelsen og den nye sportslige ledelse det? Hvordan ser det ud på kort sigt sportsligt og økonomisk? Hvad håber, tror og frygter dagens gæster, at der kommer til at ske og hvem mon bliver ny træner eller måske sportdirektør i klubben? Emnerne er mange og svarene er endnu flere. Gæsterne er Henrik Månsson, Nikolaj Ingemann og Benjamin Dane. Vært er Jonatan Folkver.

 • Mandag - 051020 - Transferspecial
  F.C. Københavns Fanradio
  03:35:21
  Sports
  0

  Live-transfer-podcast! Nikolaj Steen Møller, Benjamin Dane og Jonas Kristjansen besøgte Jonatan Folkver og Martin Lorentsen til vores store afslutning på transfervinduet. Og hvilken aften det blev. Hvis du vil høre snakken om Nordsjælland-kampen fra dagen før, så skal du finde afsnittet før dette afsnit frem.

 • Mandag - 051020 (nedtakt fra Nordsjælland-kampen)
  F.C. Københavns Fanradio
  56:30
  Sports
  0

  Den første time af live-udsendelsen fra afslutningen af transfervinduet! Nikolaj Steen Møller, Benjamin Dane og Jonas Kristjansen diskuterer søndagens tiltrængte superligasejr over F.C. Nordsjælland. Resten af aftenens transfer-live-podcast findes i den næste udsendelse.

 • Mandag - 051020 - Zanka er tilbage
  F.C. Københavns Fanradio
  54:40
  Sports
  2,786

  Zanka er tilbage! Hør den sidste legendariske time af F.C. Københavns Fanradios transferspecial, hvor vi optog direkte fra fanklubben. I første del af denne udklippede udsendelse er alt håb ude, men så opdager vi pludselig noget mærkeligt på det tyrkiske twitter, og så eksploderede fanklubbens lokale.

 • Fredag - 011020
  F.C. Københavns Fanradio
  02:02:31
  Sports
  3,009

  Den mørkeste periode i Ståles tid som FCK-træner. Sådan sagde nordmanden det selv efter gårsdagens katastrofale Europa-exit. Nøj, hvor var det sløjt, og nøj, hvor har det været sløjt i lang tid. Vi havde naturligvis rigtig meget at snakke om i dag, så vi havde hele tre gæster hos Jonatan Folkver. Samuel Brask, Jonas Kristjansen og journalist Gisle Thorsen gjorde nemlig Folkver selskab, og kampen i går blev vendt og drejet til mindste detalje. Hvad gik galt, hvad sker der ske nu, skal Ståle Solbakken fyres og mange andre spørgsmål forsøger dagens panel at svare på i en to timer lang udsendelse, hvor vi også ser frem mod weekendens Superliga-kamp mod FC Nordsjælland.

 • Mandag - 280920
  F.C. Københavns Fanradio
  01:19:08
  Sports
  2,681

  Et mindre teknisk uheld gør desværre, at de første 3-4 minutter af dagens optagelse er helt pist væk. Derfor starter mandagens udsendelse noget brat, midt i en snak om at Peter Ankersen er kommet tilbage til København. Derfra forsætter dagens to gæster Nikolaj Ingemann og Alex Elverlund med deres bud på hvad der skal til for, at Ståle og holde får vendt skuden og kvalificeret os til Europa League gruppespillet. Dagens vært og håbløse producer er Jonatan Folkver

 • Fredag - 250920
  F.C. Københavns Fanradio
  01:20:14
  Sports
  2,659

  Vi er videre i Europa efter en mærkværdig 3-0-sejr i Parken. Jonatan Folkver har besøg af to veloplagte herrer i form af Sebastian Stanbury fra Tipsbladet og Henrik Månsson, og dagens store emner er gårsdagens sejr, truppens problemer samt Peter Ankersen og alle vores backs. Til sidst gør Vejle-ekspert Sebastian Stanbury os desuden meget klogere på gastronomi i Vejle og den jyske bys dertilhørende Superliga-hold, som vi skal på besøg hos i weekenden.

 • Mandag - 210920
  F.C. Københavns Fanradio
  01:30:24
  Sports
  3,031

  Intet nederlag kan stoppe os fra at optage podcast! Heller ikke et forbandet 2-1 nederlag på hjemmebane til BIF. Men det efterlader et hav af emner at tage fat på. Så dagens gæster går virkelig til stålet i et forsøg på at finde ud af hvor det er galt med vores hold. Dagens tre store emner er derbynederlaget søndag, en mere overordnet status på truppen og resultaterne, her 14 dage før transfervinduet lukker og til sidst optakt til Europa League kampen på torsdag mod Piast fra Polen. Dagens to gæster er Samuel Brask og Alex Elverlund. Vært er Jonatan Folkver

 • Fredag - 180920
  F.C. Københavns Fanradio
  01:32:51
  Sports
  2,979

  Vi er videre i Europa og søndag er der derby i parken. I denne udgave af podcasten får I først, en grundig analyse af 2-1 sejren i Gøteborg. Hvad var bedst og værst? Hvad kan vi tage med og hvad skal ændres før på søndag? Derefter kigger vi nærmere på fredagens lodtrækning og videre muligheder i Europa League. Sidst men ikke mindst kigger vi frem mod søndagens derby. Hvilke forventninger har gæsterne til vores indsats og startopstilling? Det blev en længere omgang, men der er også meget at snakke om! Gæster er Benjamin Dane og Samuel Brask. Vært, Jonatan Folkver

 • Onsdag - 160920
  F.C. Københavns Fanradio
  01:08:26
  Sports
  2,433

  Uha for en jammerlig 1 halvleg i Odense. 3-2 nederlag blev det til og en skidt start på superligasæsonen. Hvor dårligt tog Benjamin Dane det og hvor ser han de største problemer lige nu? Hvad forventer Jonas Kristijansen sig af holdet torsdag aften ude mod IFK Gøteborg og hvor ser han de største mangler hos holdet lige nu? Hør det lig her, hvor vi også har Lars Bo Jeppesen med på en telefon, til en snak om den nye restriktioner og et derby uden tilskuere. Gæster: Benjamin Dane og Jonas Kristijansen. Vært: Jonatan Folkver.

 • Fredag - 110920
  F.C. Københavns Fanradio
  01:06:19
  Sports
  2,703

  Vi er tilbage! Søndag starter superligaen. Hvordan er status i truppen og i klubben efter den korte pause? Hvordan ser det ud med styrkeforholdet i toppen og superligaen i forhold til FC Midtjylland? Og hvordan går det på søndag? Samuel Brask og Benjamin Dane er dagens gæster. Vært er Jonatan Folkver.

 • Tirsdag - 110820 Sæsonafslutning
  F.C. Københavns Fanradio
  01:31:19
  3,752

  Verdens længste sæson er omsider slut. Mere end et år efter, at Jonas Wind lavede sin panenka i Beograd, endte det med et 1-0 nederlag til Manchester United i Køln. Og hvilken vild og forrygende afslutning på sæsonen. Top top præstationer fra flere spillere i en tysk bagovn, og nu er spillerne sendt på en ultra kort sommerferie. Det har været noget af en bumletur gennem store dele af sæsonen, med høje tinder og dybe dale. Hvilke lytterne synes var højest og lavest har vi med i udsendelsen, hvor vi ser tilbage på sæsonen der er gået. Dagens gæster kigger også frem mod den nært forestående sæsonstart og kommer med et par bud på hvad der kan komme til at ske i tranfersvinduet som har ekstraordinært længe åbent i år. Så i sæsonens sidste podcast, har I godt selskab af Nikolaj Ingenmann og Jonas Kristijansen. Vært er Jonatan Folkver, som på vegne af holdet af frivillige i Fanradioen gerne vil sige tak for et forrygende år. Tak for jeres evige støtte, ris, ros, input, spørgsmål og meget meget mere. Uden jer medfans, ingen fanradio. Så simpelt er det. Tak! Vi vender tilbage, når den nye sæson nærmer sig. Hav en lækker sensommer.

 • Torsdag - 060820
  F.C. Københavns Fanradio
  01:38:46
  Sports
  4,031

  Puha, sikke et døgn. Europæisk historieskrivning og en regulær transferbombe er de altdominerende emner i dagens udsendelse, hvor Jonatan Folkver, Henrik Månsson og Samuel Brask Marosi vender og drejer ALT, der er sket de seneste 24 timer. Og så ser vi frem mod den fedeste mandagskamp i mands minde.

 • Mandag - 030820
  F.C. Københavns Fanradio
  01:10:07
  Sports
  2,997

  Efter triste torsdag i sidste uge, var der en del at tale om i mandagens udgave af podcasten. Ingen tilskuere mod Istanbul, Johan Langes afsked, det kommende superligaprogram og ikke mindst Dame N'Doyes farvel til FC København. Hvordan stiller vi så op på onsdag og hvad kan vi forvente os af den måske sidste kamp i verdens længste sæson? Lyt med her, gæsterne er Nikolaj Ingemann og Nikolaj Steen Møller. Vært Jonatan Folkver, som havde noget problem med et program der brød sammen flere gange undervejs, vi håber det går.

 • Mandag - 270720
  F.C. Københavns Fanradio
  01:19:17
  Sports
  3,339

  Superligasæsonen sluttede med en 2-1 sejr og Dame N'doye blev den store helt. Det blev til en anden plads, men hvilken kamp endte vi med, at spille mod FCN? Hvordan stiller det os i forhold til EL-kampen mod Istanbul på næste onsdag og hvilke tanker gør dagens gæster sig om det kommende transfervindue? Hør også dagens deutant Samuel Marosi forklarer nærmere om hvordan det ud med hensyn til det europæiske regnskab. Dagens gæster er derudover Benjamin Dane og Jonas Kristijansen, vært er Jonatan Folkver.

 • Fredag - 240720
  F.C. Københavns Fanradio
  01:06:55
  Sports
  3,128

  Jonatan Folkver fik til en afveksling to glade gæster i studiet i form af Nikolaj Steen Møller og Jonas Kristjansen efter noget så sjældent som en sejr til København. Takket være Kaptajn Carlos tog vi nemlig hjem fra Aalborg med en sejr, og det ser vi naturligvis nærmere på. Vi kigger også frem mod søndagens afsindigt vigtige kamp mod FC Nordsjælland, hvor det virkelig kun er sejren, der tæller. Lyt med her.

 • Mandag - 200720
  F.C. Københavns Fanradio
  01:16:31
  Sports
  3,135

  Med et historisk stort nederlag til AGF, er vi nu nede på tredjepladsen. Hvordan er det dog gået så galt og hvad skal der til for, at rette op på spillertruppen og resultaterne? Jonas Kristijansen og Nikolaj Ingemann forsøger, at give jer svarene i dagens episode af fanradioen. Vært er Jonatan Folkver

 • Mandag - 130720
  F.C. Københavns Fanradio
  58:39
  Sports
  2,707

  Endelig lignede vores kære stadion noget, vi kender. Desværre blev det ikke til nogen derbyfest for de fremmødte, der måtte overvære en nulløsning. Henrik Månsson, Benjamin Dane og Nikolaj Steen Møller åbnede dog en flaske rosé alligevel og vendte den noget skuffende 0-0’er. Vi diskuterer også, hvad der skal ske med truppen frem mod næste sæson.