Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

 • E203 - Game Awards, Smash, PlayStation Classic
  Level BackUp
  01:46:09
  Entertainment
  298

  Vi satt oppe i natt for å følge Game Awards, og presenterer her våre reaksjoner, de største vinnerne og de største nyhetene fra det som etter hvert har blitt et slags vinter-E3 for spillinteresserte. Vi er også innom Super Smash Bros. Ultimate, Black Armory-utvidelsen til Destiny 2, PlayStation Classic og mye mer. Ikke minst har vi også tatt turen til Drammen for å gjøre dere bedre kjent med Norwegian Thunderboys, som vi skal ha vårt store juleshow med på Edderkoppen i Oslo den 13. desember. God helg, guttafolkens! Kjøp billetter til LEVEL UP OG NORWEGIAN THUNDERBOYS SPILLER JULEN INN her: https://www.ticketmaster.no/event/level-up-og-norwegian-thunderboys-spiller-julen-inn-billetter/592291

 • E202 - Red Dead Online, Fallout 76, VR
  Level BackUp
  01:27:24
  Entertainment
  357

  Red Dead Online smalt ned i redaksjonen vår denne uken, og det preger også ukens episode. Men vi er som vanlig innom veldig mye annet rart, fra Fallout 76 til Destiny 2, VR, trophy-jakt, julefilmer og mye mer. Kjøp billetter til LEVEL UP OG NORWEGIAN THUNDERBOYS SPILLER JULEN INN her: https://www.ticketmaster.no/event/level-up-og-norwegian-thunderboys-spiller-julen-inn-billetter/592291

 • Spoilercast: DELTARUNE
  Level BackUp
  01:18:32
  Entertainment
  1,641

  Frida, Karl og Nick har spilt gjennom Deltarune, og er stappfulle av tanker, følelser og teorier. Vær obs på at det kommer spoilere både for både Deltarune og Undertale! Takk til YouTube-kanalen Tiritiribobiri for videoopptak fra spillet.

 • E201 - Battlefield V, Hitman 2, Pokémon Let's Go, Tetris Effect, Black Friday
  Level BackUp
  01:26:07
  Entertainment
  2,787

  Black Friday er naturlig nok et av temaene vi er innom i ukens podcast, men vi går raskt videre til våre erfaringer med både Battlefield V, Pokémon Let's Go, Tetris Effect og Hitman 2. Vi gleder oss til Kulturdepartementets rykende ferske Kulturmelding, som kommer i dag, vi prøver å piske opp litt hype for finalene i Telenorligaen, som er nå i helgen og mye, mye mer. God helg! Kjøp billetter til LEVEL UP OG NORWEGIAN THUNDERBOYS SPILLER JULEN INN her: https://www.ticketmaster.no/event/level-up-og-norwegian-thunderboys-spiller-julen-inn-billetter/592291

 • E200 - Stor jubileums-spesial! Fallout 76, Tetris Effect, topplister og fest!
  Level BackUp
  01:56:28
  Podcast
  4,006

  Frida, Karl, Rune, Lars og Nick feirer 200 episoder med Norges, kanskje verdens hyggeligste spillpodcast! Vi har spilt Fallout 76 og Tetris Effect, vi kårer de fem beste spillene fra vi startet opp podcasten vår, vi pitcher filmer basert på spill (inspirert av Detective Pikachu) og mye, mye mer. Bli med på feiringen, da vel!

 • SPOILERCAST - Red Dead Redemption 2
  Level BackUp
  01:23:01
  Podcast
  3,092

  Rune, Nick og Jon Cato har kommet seg til rulleteksten og vel så det i spill-bautaen Red Dead Redemption 2. Og de har mye på hjertet!

 • E199 - BlizzCon-bråk, Red Dead Redemption 2, The Missing, The Return of Obra Dinn
  Level BackUp
  01:12:40
  Spill
  3,487

  Frida, Nick og Rune koseprater seg gjennom ukens podcast, hvor vi er innom både BlizzCon, The Missing, The Return of Obra Dinn, kule endringer i Assassin's Creed Odyssey og - ja - Red Dead Redemption 2.

 • E198 - LIVE på Tiltcast
  Level BackUp
  59:09
  Spill
  3,381

  Vi tok med oss podcasten vår til Tilt i Oslo, hvor vi rundet av spillpodcast-festivalen Tiltcast. Det blir litt vanlig podcast, med snakk om både Red Dead Redemption 2 og hotte nyheter fra Undertale-skaperen. Vi har hver vår anbefaling. Karl lager gameshow med deltakere fra både oss selv (Frida), Rad Crew, LOLbua, Spillmatic og Saft og svele. Og - ikke minst - du får verdenspremiere på en helt ny Level Up theme-låt.

 • E197 - RED DEAD REDEMPTION 2
  Level BackUp
  01:36:41
  Spill
  4,656

  Red Dead Redemption 2 lanseres i dag, og det preger naturlig nok ukens episode av podcasten vår. Rune satt oppe i natt for å spille årets største og mest etterlengtede spillutgivelse, og deler her sine førsteinntrykk. Men vi er innom mye annet også, fra Assassin's Creed Odyssey til FIFA 19 og mye mer. God helg!

 • E196 - Assassin's Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Hitman 2, Star Citizen
  Level BackUp
  01:29:11
  Spill
  4,371

  Nick har over 70 timer med Assassin's Creed Odyssey nå, og i ukens episode av podcasten vår deler han sine erfaringer med oss. Vi er ellers innom stort og smått fra spillenes verden den siste uken, inkludert siste nytt om både Hitman 2, Star Citizen og The Division 2. Og så er det MULIG opptil flere i redaksjonen er EN SMULE påvirket av at det nå bare er ÉN UKE til Red Dead Redemption 2 kommer ut.

 • E195 - Super Mario Party, Dark Souls, Xbox-streaming
  Level BackUp
  01:12:51
  Spill
  4,170

  I ukens episode av podcasten vår har Karl og Rune spilt Super Mario Party, Rune er endelig helt gjennom Dark Souls, Frida graver seg stadig dypere ned i Nier Automata og ellers tar vi for oss hotte nyheter om både ny streaming-tjeneste fra Microsoft, muligheten til å endre PSN-nick og mye mer.

 • E194 - Forza Horizon 4, Valkyria Chronicles 4, Harry Potter-rykter, PUBG-cheaters
  Level BackUp
  01:19:38
  Spill
  4,284

  Endelig podcast igjen! Rune har spilt Forza Horizon 4, Karl har spilt gjennom Valkyria Chronicles 4, vi er innom noen saftige rykter om et nytt Harry Potter-spill samt rykter om en ny versjon av Switch. Og mye mer! God helg!

 • E193 - Tomb Raider, Valkyria Chronicles 4, RDR 2, PS4-crossplay, The Gardens Between
  Level BackUp
  01:28:36
  Spill
  4,206

  Rune har spilt Shadow of the Tomb Raider og er i tillegg mildt sagt entusiastisk etter å ha dykket ned i endgame-innholdet i Destiny 2: Forsaken for alvor. Karl har spilt Valkyria Chronicles 4, og Frida har spilt The Gardens Between. Vi er ellers innom siste nytt om både Red Dead Redemption 2, introduksjonen av cross-play på PS4 og veldig mye mer.

 • E192 - Blackout, Red Dead Online, PlayStation Classic, Soul Calibur VI
  Level BackUp
  01:29:02
  Spill
  4,272

  I ukens episode av podcasten vår er vi innom både Blackout-modusen i Call of Duty: Black Ops 4, Rune har testet en bunke hotte spill som ikke har kommet ut ennå, Karl har spilt en diger utvidelse av A Hat in Time (som også er ukens gameplay-klipp i YouTube-versjonen) og vi er ellers innom både Red Dead Online, PlayStation Classic og mye mer. Denne uken med 100 prosent mer LARS!

 • E191 - Spider-Man, Destiny 2: Forsaken, porno på Steam, FIFA 19
  Level BackUp
  01:19:59
  Spill
  4,337

  Nick er innom for å øse av sin erfaring med det fantastiske Spider-Man på PS4. Rune går mer i dybden på forbedringene i Destiny 2: Forsaken. Og så er vi innom både Article 13, FIFA 19, frislippet av hentai-spill på Steam og mye mer. God helg!

 • E190 - Destiny 2: Forsaken, The Messenger, Two Point Hospital
  Level BackUp
  01:25:00
  Spill
  4,513

  Rune har fråtset på Destiny 2: Forsaken, Karl har kost seg med Two Point Hospital og indie-hiten The Messenger og ellers er vi innom alt fra den gedigne Spider-Man-lanseringen i dag, Henry Cavill som Geralt og mye mer. God helg! Hvis du ser denne podcasten på YouTube, får du også se sammenhengende opptak fra starten på story-delen i Destiny 2: Forsaken.

 • E189 - Valkyria Chronicles 4, Chrono-sensasjon, Cyberpunk 2077
  Level BackUp
  01:21:36
  Podcast
  4,197

  Karl har spilt demoen av Valkyria Chronicles 4 (som du også ser video fra her hvis du ser podcasten på YouTube), Simon i D-Pad har laget en sensasjonell trailer for et Chrono-spill som ikke eksisterer, det har endelig kommet masse gameplay-video fra Cyberpunk 2077, Frida dør og dør i Bad North, Rune gleder seg til Destiny 2: Forsaken og hva har du! God helg, alle sammen!

 • E188 - Warframe, Dead Cells, Bad North, GamesCom-nyheter
  Level BackUp
  01:36:07
  Podcast
  4,439

  I ukens podcast møter du Rad Crew-general Jostein Hakestad, som er litt over middels begeistret for Warframe. Og wrestling. Og Yasmine Bleeth, men det glemte vi å be ham utbrodere. Ellers har Frida spilt Bad North, Karl har til slutt klart å runde Dead Cells og Rune har brukt portaler til å reise dypt, DYPT inn i No Man's Sky Next. Vi går også gjennom noen hotte nyheter fra spillmessen GamesCom, og mens vi gjør alt dette koser vi oss SKIKKELIG. God helg!

 • E187 - Krig i World of Warcraft, Red Dead Redemption 2, DOOM Eternal
  Level BackUp
  01:27:58
  Podkast
  4,838

  Hele Norges SVENZEN gjester podcasten denne uken for å øse av sin erfaring med World of Warcraft-utvidelsen Battle for Azeroth. Vi har dessuten en ting eller to å si om de ferske presentasjonene av Red Dead Redemption 2 og - ikke minst - DOOM Eternal, vi diskuterer brus og energidrikk, vi anbefaler et av tidenes beste standup-show og mye mer. God helg!

 • E186 - No Man's Sky Next, Dead Cells, Smash og bondespill
  Level BackUp
  01:24:54
  Podcast
  4,246

  Hashtag guttafolkens er tilbake! Og ja, det inkluderer Frida. Rune har spilt No Man's Sky Next, Karl har spilt Dead Cells (og skal lage anmeldelsen helt selv!) mens Frida har tilbrakt sommeren i spill-bondegårder. Vi er dessuten innom Destiny 2: Forsaken, Tomb Raider, Smash og masse mer.